Home / Zanimljivosti / 3 tajne koje kriju rođeni u znaku Vage: U kakvim vezama vole da budu i koja je njihova najveća skrivena moć

3 tajne koje kriju rođeni u znaku Vage: U kakvim vezama vole da budu i koja je njihova najveća skrivena moć

Zaštitni znak Vage je njena ravnoteža, ali koje su to osobenosti ovog horoskopskog znaka koje kriju od drugih? Pročitajte!

Vaga je poznata kao znak Zodijaka koji ima visoko razvijene logičke sposobnosti te zna pravilno i pošteno da rasuđuje. Međutim, toliko je toga drugog što je nepoznato o Vagama, a važno je za bolje razumijevanje i stvaranje cjelovite slike o sedmom po redu horoskopskom znaku.

1. Vaga teži ka dugim i značajnim vezama.

Rijetko kada će osoba u znaku Vage ostvariti niz kratkih veza koje nisu vodile nečemu smislenom.

Vage su spremne da budu strpljive i sačekaju pravu osobu. Ne očekujte da će ih osvojiti prva osoba koja naiđe i pokaze interesovanje.

2. Vaga ima izuzetnu moć opažanja.

Čest je slučaj da Vaga zna mnogo više nego što pokazuje. Razlog je u tome što osobe u znaku Vage neprekidno posmatraju svijet oko sebe i “prave bilješke” u glavi o svemu što vide.

Oni su ti koji će se sjetiti stvari koje je neko drugi zaboravio ili previdio. Imaju sposobnost da čitaju nečije misli i namjere i prije nego što su izrečene.

3. Vaga zna da bude nepredvidljiva.

Nije uvijek sve u balansu kada je Vaga u pitanju. Kako je Vaga vazdušni znak, ona ponekad može biti dosta nepredvidljiva. Dogodit će se da mislite kako ste potpuno shvatili osobu koja je u znaku Vage, a da odmah zatim ona uradi nešto što nikada ne biste očekivali.

Ipak, ta nepredvidljivost i spontanost pobrinut će se da vam nikada ne bude dosadno u društvu Vage, piše “Lovesensa“.

Izvor: koktel.org

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *