Home / Magazin / DRAGANU MIRKOVIĆ KOLEGA POKUŠAO DA S*LUJE: Zaključao je vrata, a onda divljački navalio na nju!

DRAGANU MIRKOVIĆ KOLEGA POKUŠAO DA S*LUJE: Zaključao je vrata, a onda divljački navalio na nju!

Dragana Mirković važi za jednu od najvećih muzičkih zvijezda na našim prostorima, ali je malo kome poznato da je i njen put ka uspjehu bio posut trnjem. Iako njenu karijeru ne prate skandali, pjevačica jednu noć u hotelu u kom je jedan pokojni kompozitor umalo nije silovao nikada neće zaboraviti.

Dragana je kao veoma mlada djevojka bez roditelja odlazila u Beograd, a incident koji joj se desio gotovo na samom startu karijere zasigurno je obilježio njene početke. Verica Ilić, tekstopisac i novinar, svjedočila je događaju, a zatim ga je i u svojoj knjizi opisala.

Ona je otkrila sve detalje i prisjetila se kako je došlo do okršaja između tada šesnaestogodišnje Mirkovićke i dosta starijeg kompozitora

– U to vrijeme radila sam spotove za estradne zvijezde, tako sam se i upoznala sa Draganom Mirković. Snimala je spotove za svoj prvi album “Imam dečka nemirnog” i dogovor je bio da je otac dovozi i odvozi svakog dana. Međutim, on je završio u bolnici, operisao je oko, te sam ja otišla kod nje kući da se dogovorimo da ona ostane kod mene sedam dana, dok se sve ne završi. Imala sam veliku odgovornost da je čuvam zbog njenih roditelja – započela je Verica, te opisala kako su se folk zvijezda i ona našle s kompozitorom u hotelu:

 

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *