Home / Magazin / ‘IŽIVLJAVALI SU SE, BILA SAM NEMOĆNA’ Sara progovorila pred crnogorskim sudom, otkrila šta su joj radili na SASLUŠANJU

‘IŽIVLJAVALI SU SE, BILA SAM NEMOĆNA’ Sara progovorila pred crnogorskim sudom, otkrila šta su joj radili na SASLUŠANJU

Ona je na suđenju u Osnovnom sudu u Kotoru kazala da je Stanišić nju uhvatila za ruku i odgurnula.

Kazala je i da je upozorila sudiju na takvo ponašanje, nakon čega je, kako je navela, usledila panika i povici sudije da ju je napala.

Vidak tvrdi da nije ogrebala Stanišić po ruci, već da je sudija sa ogrebotinom izašla iz kancelarije u koju je ušla nakon napada.

Kazala je i da je osnovna tužiteljka nije na saslušanju uputila da može da se brani ćutanjem, kao ni da može da pozove ambasadora.

Tvrdi i da je tužiteljka bila nekorektna i neprijatna da je saslušanje “bilo iživljavanje” i da je bila “nemoćna da bilo šta kaže”.

Vidak je kazala da iz tih razloga nije ni potpisala zapisnik.

Vidak je optužena da je 14. avgusta oko podneva u prostorijama Suda za prekršaje u Kotoru napala Stanišić, i da je sudija zadobila laku telesnu povredu.

Sudija Stanišić tvrdi da je Vidak fizički napala nezadovoljna epilogom prekršajnog postupka protiv njenog momka Stevana Prpe.

Vidak i njena porodica, međutim, tvrde da to nije tačno, već da je sudija ta koja je bila neprijatna prema njoj i prva je napala.

Izvor: pink.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *