Home / Magazin / JEZIVI NERVNI SLOM LUNE ĐOGANI! Išamarala Boru, VRISCI ledili krv! “Prave me K*RVOOOM!” Prizori UŽASA!

JEZIVI NERVNI SLOM LUNE ĐOGANI! Išamarala Boru, VRISCI ledili krv! “Prave me K*RVOOOM!” Prizori UŽASA!

Pred zoru…

Luna Đogani doživela je pred zoru pravi nervni slom u “Zadruzi”, a uzrok tome bila je činjenica da je Bora Santana pričao da je ona bila u vezi sa Markom Miljkovićem. Ona je izuzetno potresena počela da viče na Boru, koji je ležao u krevetu, pitajući ga zašto “svi ovde pravite k*rvu od nje.

– Zašto pričate laži o meni? Zašto si rekao to za Marka ako si mi drug?

Marko i Luna

Marko i Luna
Foto: Dailymotion printscreen

Posle toga, ona je otišla u dvorište, našla Marka i naterala ga da uđe u sobu i pred svima kaže da nije bio sa njom i da su njih dvoje samo drugovi.

– Dođi ovamo, ti, da odeš u sobu i kažeš svima da ja nisam bila sa tobom. Svi pričaju kako sam se ja j*bala sa tobom! Znači hoću da uđeš u nutra i da demantuješ takvu laž. Neću da me niko odve pravi kurvom! Jel ti jasno? Ni tvoja Maja, ni niko! Da si odmah ušao i rekao pred svima! – vikala je Luna van sebe.

Luna Đogani

– Dobro, sad ću da kažem – odgovorio je Marko i ušao u spavaću sobu i učinio ono što je Luna tražila: – Ja i Luna nikada nismo bili zajedno. A ko je to rekao? Bićemo samo prijatelji do kraja života. Boro, što pričaš gluposti? – rekao je Marko.

Međutim, ni to nije bilo dovoljno da se Luna smiri, te je ona opet napala Boru i nekoliko puta ga ošamarila.

Lunin nervni slom

Lunin nervni slom
Foto: Dailymotion printscreen

– Je l’ ti smešno pi*ka ti materina? – vikala je Luna.

– Luna, nemoj da vam ja jebem mamu i p*čku. I jednom i drugom. Udariš li me još jednom istućiću ti burazera! I mamu i tatu ću da ti tučem! J*baću te ja usta Luno glibava, klošarko! Šta je, da neće Gagi da me bije? Da k*ram i tebe i tvog tatu i mamu u usta p*čko jedna! Jebem li ti mamu u p*čku ja. J*bem li ti mamu Luna! Jebem li ti Gagija nepismenog! Nije ovo privatan rijaliti! – vikao je onda iznervirani Bora.

Luna je čak uzela i flašu, ali ju je obezbeđenje smirilo, a ona je počela da rida u besu, dok je više zadrugara bezuspešno pokušavalo da je smiri. Pogledajte u videu kako je izgledao ovaj dramatičan događaj:

Izvor: srbijadanas.com

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *