Home / Zanimljivosti / KOLEGE MU PRIGOVARALE ZBOG VREMENSKE PROGNOZE: Poludio je usred TV programa i postao hit na internetu (VIDEO)

KOLEGE MU PRIGOVARALE ZBOG VREMENSKE PROGNOZE: Poludio je usred TV programa i postao hit na internetu (VIDEO)

Garry Frank je meteorolog koji za američku televiziju “Fox 17” pravi izvještaj o vremenskoj prognozi…

Njegove kolege, voditelji sa iste televizije, kao i brojni građani Michigana koji nikako ne mogu da dočekaju toplije vrijeme, negodovali su kada im je ovaj meteorolog saopštio da ih očekuje još jedna hladna nedjelja, sa temperaturama ispod prosjeka za ovo doba godine.

Vidno iznerviran zbog toga, Frank je, prije nekoliko dana, umjesto da predstavi vremensku prognozu, u živom programu počeo da prigovara svojim kolegama i da govori da nije on taj koga bi ljudi trebalo da krive što je vrijeme loše.

“Vi me izluđujete! Svaki put kada predstavim sedmodnevnu prognozu, vi negodujete i ‘proizvodite zvuke’, bez obzira na to kada se pojavljujem. Volio bih da mi kažete: ‘Ovo su sjajne vijesti!’ Šta hoćete, da vas lažem?”, žustro je u programu “odbrusio” meteorolog.

I dok su se njegove kolege u pozadini smijale, Garryjev nastup je za kratko vrijeme postao potpuni hit na internetu i društvenim mrežama.

Izvor: koktel.org

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *