Home / Magazin / MOJ SLOBA JE GEJ! Kija konačno potvrdila sumnje cijele nacije!

MOJ SLOBA JE GEJ! Kija konačno potvrdila sumnje cijele nacije!

Kristina Kija Kockar potvrdila je sumnje cijele nacije i napokon otkrila da je njen bivši muž Slobodan Radanović gej!

Spekulacije da pjevač voli muškarce podgrijane su prethodnih dana kada je otkriveno da Mirko Gavrić, najbolji drug Lune Đogani, ulazi u “Zadrugu 2”.

Tokom prve sezone Pinkovog rijalitija mnogi su tvrdili kako je Sloba bio u vezi sa ovim producentom i pjevačem, a to sada tvrdi i žena koja je sa Radanovićem pet godina bila u braku.

– Kija i Sloba su se u utorak tokom snimanja emisije “Premijera – vikend specijal” žestoko posvađali jer je ona aludirala da je on gej, pa je Radanović čak napustio emisiju. Ona ga je sve vrijeme peckala i žestoko prozivala. Desilo se da baš tada pored njih prođe Đole Đogani, rođeni brat Luninog oca Gagija, pa je Kristina odmah dobacila Slobi: “Evo ti ga stric.” On se već tu iznervirao, ali kada mu je rekla da u “Zadrugu 2” ulaze “dvije njegove bivše”, Luna i Mirko, pukao mu je film – otkriva za Informer dobro obaviješten izvor.

Naš sagovornik dodaje da je Sloba toliko pobijesnio da je bacio bubicu i prekinuo snimanje:

– Na kraju su nekako uspjeli da ga smire i vrate u emisiju, ali je sve vrijeme bio ljut. Rekao je da ne želi više ništa da ima sa Kristinom.

Radanović je potvrdio da je prekinuo emisiju zbog toga što ga je bivša supruga javno prozivala da je gej:

Izvor: ekskluziva.ba

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *