Home / Zanimljivosti / POTPUNI ŠOK! Čuvari odveli na pregled sumnjivu robijašicu, ono što su NAŠLI U NJENOJ VAGINI zaprepastilo i najiskusnije od njih!

POTPUNI ŠOK! Čuvari odveli na pregled sumnjivu robijašicu, ono što su NAŠLI U NJENOJ VAGINI zaprepastilo i najiskusnije od njih!

Ljudi svašta znaju da stave u intimne otvore, ali ovo je zaista previše!

Kancelarija šerifa okruga Okoni u Džordžiji, SAD, saopštila je da je iz vagine jedne sumnjive robijašice iz zatvora Emanuel kaunti izvučeno na desetine olovaka i flomastera, sedam pinceta i šnale za kosu!

– Dobili smo zadatak da je pretresemo jer je bila sumnjiva, a ono što smo izvukli ostavilo nas je bez teksta – rekao je predstavnik kancelarije šerifa.

Tačan broj olovaka nije saopšten, ali je navedeno da se radi o desetinama. Ono što je, osim te sumanute cifre, posebno zapanjilo iskusne policajce, jeste što je žena u vagini krila i pincete i šnale za kosu.

– Pincete i šnale za kosu mogu da posluže za otvaranje lisica. A olovke i flomasteri? Pa, možemo samo da pretpostavimo – dodao je on.

Na pitanje da li je provera telesnih otvora uobičajena pojava, iz kancelarije šerifa je odgovoreno da je to standardna procedura i da se na tim mestima često kriju razna iznenađenja.

 

Izvor: alo.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *