Home / Magazin / Ruski tajkun poludeo za Zadrugarkom: Nudio joj jahtu i skupocenu garderobu, ali evo šta je ona za to MORALA DA URADI

Ruski tajkun poludeo za Zadrugarkom: Nudio joj jahtu i skupocenu garderobu, ali evo šta je ona za to MORALA DA URADI

Naime, Zorana Stefanov se toliko svidela jednom biznismenu, da je počeo svakodnevno da je opseda i piše joj.

Ovaj markantni gospodin je lepoj pevačici nudio skupocene poklone, čak i jahtu, kako bi došla kod njega u posetu i kako bi se bliže upoznao sa njom. Ipak, uslov je bio da nekoliko dana provede sa njim na jahti.

– Kontroverzni ruski biznismen čuo je za Zoranu dok je bila u “Zadruzi“. Svojom lepotom mu je odmah privukla pažnju, a čim je ona napustila rijaliti počeo je da je “uhodi“ na društvenim mrežama, da joj šalje poruke kako želi da provede sa njom bar nekoliko dana na njegovoj jahti, nudio joj je i skupocene poklone, nakit, ma pokušavao je na sve načine da je namami, ali je ona sve to odbila – rekao je izvor.

Ove informacije je za „Pink.rs“ Zorana potvrdila.

– Ne znam kako ste za to saznali. Jeste, istina je. Dobila sam poruku na duštvenim mrežama od ruskog biznismena. On je želeo da mi pošalje nakit, garderobu na kućnu adresu… Želeo je i jahtu da mi pokloni samo da dođem kod njega na nekoliko dana. To je inače naš čovek koji već godinama živi u Rusiji. Ja nisam želela da zalazim dublje u te razgovore i naravno da sam ga odbila. Svojim učešćem u „Zadruzi“ pokazala sam da nisam jedna od takvih devojaka, i stvarno ne znam odakle je nekome palo na pamet da mi tako nešto predloži – priznala je Zorana.

 

Izvor: radiobalkanfox.com

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *