Home / Zanimljivosti / SNIMAK POSVAĐAO INTERNET: Ko je kriv za sudar, vozač Honde ili Forda? (VIDEO)

SNIMAK POSVAĐAO INTERNET: Ko je kriv za sudar, vozač Honde ili Forda? (VIDEO)

Snimka sudara prikazuje bijeli Ford koji pokušava izaći sa svog parkirališnog mjesta, a vozač Honde vozi na parkirališno mjesto izravno pored njega.
Manja ogrebotina koja je nastala u laganom sudaru između dva vozila na parkiralištu uzburkala je internet i izazvala raspravu oko pitanja koji je vozač u krivu, prenosi DailyMail.

Snimka sudara prikazuje bijeli Ford koji pokušava izaći sa svog parkirališnog mjesta, a vozač Honde vozi na parkirališno mjesto izravno pored njega.

Vozač Forda evidentno nije vidio drugo vozilo vozeći unatrag i udario ga je u stranu. Automobili se zaustavljaju nakon lakšeg sudara prije nego što se bijeli Ford okrenuo.

Snimka je objavljena na Facebooku i vrlo brzo izazvala žestoku raspravu. Većina ljudi misli da je bijeli Ford bio u krivu.

– U potpunosti je greška bijelog automobila. Terenac je bio već na pola svog parkinog mjesta kad se Ford krenuo kretati. Vozač bijelog automobila nije uopće pogledao iza sebe, stoji u jednom od komentara.

No, ubrzo je došlo do intenzivne rasprave oko toga je li i Honda kriva.

– Krivica je 50/50… Ova dva klauna trebaju otvoriti cirkus, napisala je jedna osoba.

-Kako je vozač Honde klaun jer je pokušajo parkirati? Jedini klaun je vozač Forda, napisao je još jedan korisnik odgovarajući na komentar.

 

Izvor: koktel.org

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *