Home / Sport / ŠOKANTAN PREOKRET U TRANSFERU VATRENOG! Temperamentni trener blokira posao života Vrsaljku?

ŠOKANTAN PREOKRET U TRANSFERU VATRENOG! Temperamentni trener blokira posao života Vrsaljku?

Do sada ni traga ni glasa, a onda šok! Trener Atletico Madrida, Diego Simeone, komentirao je već gotovo završeni transfer Šime Vrsaljka iz njegova kluba u Inter.

“Nadam se da će Šime ipak nastaviti s nama”, izjavio je Simeone i šokirao sve one koji su priželjkivali njegov povratak u Italiju.

Vrsaljkov transfer u Inter zamalo je gotov, pregovori su pri kraju, treba se navodno dogovoriti visina plaće, a stigao bi prvo na jednogodišnju posudbu vrijednu sedam milijuna, a onda bi Talijani platili Atleticu 18 milijuna eura nakon završetka posudbe i Šime bi tada potpisao za ‘nerazzurre’.

Ipak, Simeone čini se i dalje računa na Vrsaljka. Pitali su Chola o mogućnosti da Šime ostane, a ovo im je odgovorio.

“Sretni smo sa Šimom u našoj momčadi. Imao je sjajnu epizodu na Svjetskome prvenstvu, pokazao je svoje napadačke mogućnosti i svu raskoš svoga talenta. Sretan sam radi njega i volio bih da ostane s nama jer nam je jako bitan za ekipu”, kazao je Simeone.

Premda Simeone tvrdi da bi Vrsaljko mogao ostati, talijanski mediji i dalje tvrde da je posao siguran i kako je pitanje trenutka kada će Šime potpisati za Inter.

Podsjećamo, Vrsaljko je već igrao u Italiji, od 2013. do 2014. godine bio je član Genoe, a potom je dvije sezone nosio dres Sasssuola.

Izvor: dnevno.hr

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *