Home / Magazin / ŠOOOK: Evo KOLIKO su para za SE*S dobili Miki i Nadežda od produkcije! Da li ČITAV SRAM vredi toliko?

ŠOOOK: Evo KOLIKO su para za SE*S dobili Miki i Nadežda od produkcije! Da li ČITAV SRAM vredi toliko?

Oparili se.

Pčelar iz Kupinova i pevačica sve su iznenadili intimnim odnosom pred kamerama rijalitija Zadruga, a kako su time podigli gledanost i postali tema broj jedan, produkcija je odlučila da ih časti.

Miki Đuričić i Nadežda Biljić su za seks na imanju u Šimanovcima dobili ukupan bonus od 20.000 evra, piše “Kurir”. Na njihove račune, na koje već dobijaju honorare, legao je tako bonus od 10.000 evra za svakoga. Upravo zbog toga njih dvoje su odlučili da otvoreno pričaju o seksu, iako su na početku bili besni što su ih kamere snimile kad su se, dok su ostali učesnici slavili Uskrs, iskrali u ekonomsko dvorište i prepustili se strastima.

Ponesen ovakvim razvojem situacije, Miki je posle drugug odnosa svojoj partnerki ponudio da ponovo imaju seks, ali umorna Nadežda je morala da ga odbije.

Imala sam malopre seks sa Banetom u toaletu – rekla mu je tada pevačica.

Miki je odahnuo jer ga nije odvela na njihovo mesto, a potom je izašao napolje i kroz smeh prepričao Bori Santani ovu situaciju. Ipak, kako bi zaštitila svoju teritoriju, Nadežda je, dok je masirala Baneta, cimerki Dragici poručila da ne dira njene muškarce.

Ženama kažem da mi ne diraju njih dvojicu – Baneta i Mikija – rekla je Biljićeva, koja je dočekala pet minuta popularnosti, pa se igra s muškarcima u rijalitiju, čime je sve bliža cilju – da se dočepa glavne nagrade!

Inače, snimak Nadeždinog i Mikijevog seksa osvanuo je na porno-sajtovima, gde već ima oko 100.000 pregleda. Neki klipovi su cenzurisani, a na nekima se vidi apsolutno sve.

 

Izvor: srbijadanas.com

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *