Home / Nauka i NLO / (VIDEO) BIVŠI najbolji pilot CIA-e dao nevjerovatnu izjavu: Na Mjesecu živi 250 miliona stanovnika, a na Zemlju se šalju po kazni! Sve se krije od javnosti.

(VIDEO) BIVŠI najbolji pilot CIA-e dao nevjerovatnu izjavu: Na Mjesecu živi 250 miliona stanovnika, a na Zemlju se šalju po kazni! Sve se krije od javnosti.

“Sve što ste čuli o Mjesecu je laž!”, tvrdi izvjesni bivši pilot CIA Džon Lir, poznat u krugovima teoretičara zavjera.

On tvrdi da je otkrio skrivene strukture na Mjesecu i da posjeduje neverovatne fotografije za koje kaže da jasno pokazuju vještačke strukture i građevine. Tvrdi da već u ovom trenutku na Mjesecu živi 250 miliona ljudi!

Amaterski astronomi snimili su nešto što podsjeća na hologramsku projekciju na površini Mjeseca. Јe li ona iskorišćena za skrivanje struktura? Koji bi drugi razlog bio za hologramsko projektovanje i, zapravo, za razmiještanje kratera!?

Ljudi su na Mjesec otišli tokom 40-ih i 50-ih godina prošlog vijeka koristeći se Teslinom antigravitacijskom letjelicom.

“Ne mogu to da dokažem jer bih već bio mrtav, ali to je logično jer na šta bi drugo američka vlada mogla da upumpa tolike milijarde dolara?” tvrdi Lir.

U njegovom snimku mogu se videti fotografije snimljene iz opservatorije Јerks 1946. godine. Pokazuju veliku eksploziju severozapadno od kratera Endimion.

“Kao što znamo, dim, prašina ili para ne mogu da se podižu u vakuumu. Ali, na ovim fotografijama jasno se vidi kako se dim diže u veliki oblak koji se uspravlja s površine Mjeseca i širi prema vrhu njegove atmosfere. To bi bilo moguće da uz površinu Mjeseca nema vakuuma i da on nema samo šestinu Zemljine gravitacije”, tvrdi Lir i dodaje da Mjesečeva masa zapravo iznosi 68,71 odsto Zemljine.

Lir objašnjava kako je Mjesec stvoren u Јupiteru pre 40 miliona godina, a u vreme posljednjeg ledenog doba, prije otprilike 15.000 godina, elektromagnetnim tegljačem dovučen je u orbitu Zemlje. Sve to objašnjava odakle na Mjesecu toliki ogromni gradovi, civilizacije i baze.

“Stanovnici Mjeseca su vanzemaljci koji donekle podsjećaju na ljude. Tamo ima i `sivih`, ali oni žive ispod površine Mjeseca i rade u ogromnim laboratorijama. Međutim, priča ide i dalje! Zemlja je kažnjenička planeta, tj. zatvor, a takvih planeta-zatvora ima najmanje milijardu!”, rekao je on.

Lir je unuk osnivača “Lirdžeta“, Bila Lira. Penzionisani je vazdušni kapetan i bivši pilot CIA koji je upravljao više od 100 različitih aviona tokom 40 godina aktivnog letenja.

On ima više pilotskih sertifikata nego bilo koji drugi sertifikovani pilot. Letio je po Aziji, Africi, istočnoj Evropi i na Bliskom istoku.

 

Izvori: Kurir.rs/ Sputniknews.com

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *