Home / Magazin / (VIDEO) LUNA FIZIČKI NASRNULA NA SLOBU, KIJA U NEVERICI: Velika svađa u Zadruzi trajala do jutra, reagovalo i obezbeđenje!

(VIDEO) LUNA FIZIČKI NASRNULA NA SLOBU, KIJA U NEVERICI: Velika svađa u Zadruzi trajala do jutra, reagovalo i obezbeđenje!

Nakon poslednje žurke u ovoj sezoni rijaliti programa “Zadruga”, došlo je do velikog haosa. Luna Đogani i Slobodan Radanović nisu celu noć razgovarali, sve dok se nisu zajedno našli za šankom

Đoganijeva je zahtevala da razgovara sa Slobom, a on to nije želeo. Blogerka je zatim počela da se unosi Radanoviću u facu i da ga vuče. Ona mu je Luna prosula piće po majici, nakon čega je Sloba izašao iz kazina i otišao u spavaću sobu.

– Šta sam ja uradila? Šta sam uradila? Reci mi! Odgovori mi! Alo, ti si se meni obratio nisam ja tebi! Šta sam ja uradila? Nemoj da me guraš pi*ko jedna! Nemoj da me guraš! Ništa nisam uradila! – govorila je Luna Slobi.

Kako je Sloba otišao u spavaću sobu, tako je krenula i Luna za njim, a onda se dogodila velika svađa između ovo dvoje zadrugara, kada je Luna udarala Slobu po leđima.

– Ona je mene udarila! Budala jedna ona će mene da udara! Kreten! Deseti put me udarila! Marš u pi*ku materinu! – bio je ljut Sloba.

– Što si me gurnuo? Ti si se meni obratio! Koliko si ti jadan! Što sam ja jadna? Lepo pričaj sa mnom! – pričala je Luna Slobi u sobi.

Đoganijeva je zatim otišla na kapiju gde je lupala, govoreći kako ju je Sloba ponizio, posle nekoliko minuta Luna je lupala stvari u radionici, a zatim se uputila na farmu gde je čupala seno i vikala.

– Ponizio me, kao k*rvu me ponizio! On meni da govori da sam jadna? Ma ne zanima me moja mama, treba da zna kakav sam pakao prošla zbog njega. Bilo mi je prelepo veče, što je morao da ga uništi? Pi*ka ti materina, j*bem ti dan kada si se rodio! Šta sam ja uradila? Ne obram mu se celo veče i on mi kaže da sam jadna, alo kao kera me je terao!  – govorila je Luna.

Blogerka je zatim otišla do sobe za izolaciju gde su se nalazili Sloba i Kristina Kockar koja je bila šokirana kada je videla šta je Luna uradila Radanoviću.

– Au brate, daj ruku da vidim! J*bote, jesi li normalan? Hoćeš da idem da je prebijem? Rekla sam ti sintetika! – govorila je Kija Slobi.

– Pi*ko, sada će ona da te teši? – rekla je Luna, a onda joj je Kija odbrusila:

– Skloni se! Ja te u usta nisam uzela. Zamolila bih te da se skloniš. Izađi napolje! Izađi napolje ti si devojko bolesna, ispala ti je pi*ka! Iskulirajte me iz vaših svađa! – govorila je Kristina Luni.

Luna je u nastavku nastavila da lupa na vrata “Zadruge”, uspela da se posvađa sa Nadeždom, a nekoliko ukućana ju je smirivalo.

Zatim je Đoganijeva plakala u dvorištu, a onda su je zadrugari odveli na spavanje. Sloba i Kija već su bili u svojim krevetima, a Radanović je čvrsto spavao. 

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimcima koji su u nastavku.

Izvor: informer.rs

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *