Home / Magazin / (VIDEO) NIŠTA MU NE MOŽE POMOĆI: Miljana krišom davala Marku tablete za potenciju, on kaže da mu raste kosa!

(VIDEO) NIŠTA MU NE MOŽE POMOĆI: Miljana krišom davala Marku tablete za potenciju, on kaže da mu raste kosa!

Miljana Kulić je, gostujući u emisiji kod Ognjena Amidžića, dobila mnogobrojne poklone od sponzora, a jedan od njih je podelila sa Markom Miljkovićem

Ona je između ostalog dobila i preparat “Afričku šljivu” za koji je rekla svom cimeru sa kojim spava u Hotelu “Zadruga” da sadrži olovo i cink koji pomaže rast kose.

Međutim, pravo dejstvo ovog vitamina jeste da se pojača želja sa se*som, a Miljković to ne zna. S obzirom na to da je Kulićeva ovu tajnu otkrila nekolicini zadrugara, ova vest se brzo proširila Belom kućom, ali još uvek nije došla do Marka. 

Kada je saznao za ovo, Miki Đuričić je porazgovarao sa Miljanom, a ona mu do detalja ispričala kako je Marku dala ovu tableltu.

– Uzmem ja i slučajno zajebem se prvi put. Prvo pročitam neželjeno dejstvo i on kaže “Olovo, cink, je l’ to za rast kose?” Ja kažem “Da, naravno”. Sutradan, opet. Ja ga pitam hoćeš cink, on kao “Hoću, hoću, bolje mi je od njega, da mi kosa brže raste”. Meni Ognjen dao u emisiji, sponzorsku – pričala je Miljana Mikiju.

Miljana, je l’ moguće da si se zaljubila u njega? Al’ si se zaljubila – primetio je Đuričić.

Trudnica se pribojava Markove reakcije kada bude saznao šta je zapravo pio, s obzirom na to da joj je on jedan od najboljih drugara. Mikiju je objašnjavala da je sve to uradilla kako bi se našalila, a kako će on reagovati ostaje da saznamo.

Mina Vrbaški koja je bila prisutna, rekla je Miljani da su svi već čuli šta je uradila.

– To mu ništa ne može pomoći. Ništa! To su svi muškarci ovde pili i ništa im se nije desilo –rekla je Mina.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima. 

Izvor: informer.rs
loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *