ANALNI SE*S ZA POČETNIKE: Ništa bez kondoma, a ovo ne činite nikada ni pod razno…

Vi osobno ili vaš partner već neko vrijeme želite isprobate analni seks, ali već pri primisli na to osjećate neki grč, možda i nelagodu i nikako ne pristajete…

Ako se ipak odlučite na eksperiment, važno je da znate ovih nekoliko trikova kako bi sve prošlo u redu i kako biste i vi i partner uživali, jer obostrano zadovoljstvo je u konačnici najvažnije.

Ništa bez kondoma

Bez obzira koliko ste dugo u vezi i da li ste vjerni jedno drugom, kondom će vas zaštititi od širenja bakterija na mjesta na koja se ne bi trebale širiti. Pri ruci neka vam budu i vlažne maramice u slučaju da vam zatrebaju, a isti kondom nemojte ni slučajno koristiti za vaginalni seks nakon što se isprobali analni.


Lubrikanti su obavezni

Nemojte biti ludi kao neki i isprobavati analni seks bez lubrikanta. To je jednostavno glupa ideja! Za razliku od vagine, pri analnom seksu nema prirodnih sokova koji će učiniti stvari “glatkijima”. A one priče da muškarcima nije toliko dobar osjećaj kada je u igri previše lubrikanta zaboravite i nikako na njih ne pristajte.

Loading..


Početak je najbolniji

Ok, nije baš toliko bolan, ali činjenica je da je glava penisa najšira i da je, logično tome, najbolnija penetracija. No, jednom kada je unutra, nećete imati toliko problema. Samo lagano i sve će biti u redu. Vi određujte tempo bez obzira sviđalo se to njemu ili ne. Krenite s laganom i plitkom penetracijom, a zatim mijenjajte dubinu i tempo prema želji.

Samo opušteno

Što ste opušteniji, to će vam ovo, kao uostalom i sva životna iskustva koja isprobavate po prvi put, biti ugodnije, ili manje neugodno. Opuštanje i stiskanje mišića unutar anusa je kao analna verzija Kegelovih vježbi – naučite ih opustiti prije nego se upustite u ovu avanturu.

Osnovni položaj

Zaboravite sve one akrobacije koje ste gledali u porno filmovima (jer ih izvode profesionalci) – najugodnija i najmanje bolna poza je kad cijelim tijelom ležite na trbuhu s lagano uzdignutom stražnjicom.

Ne ponavljajte ako vam se nije svidjelo!

Ako je postojalo nešto u analnom seksu što vam se svidjelo, možete to ponovo isprobati. Ipak, nemojte se tjerati na analni seks samo zato što se priča da ga frajeri vole, ili zato što mu želite udovoljiti. Seks bi trebao predstavljati užitak i njemu i vama i zato nipošto nemojte pristajati na nešto što vam predstavlja bol, neprijatnost i nešto što želite čim prije “obaviti” i zaboraviti.

 

Izvor: slobodna-bosna.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*