CIRKUS SE NASTAVLJA: Ivan Pernar osniva novu stranku i ide u trku za predsjednika Hrvatske

Hrvatska politička scena dobila je novu stranku. Donedavni član Živog zida, saborski zastupnik Ivan Pernar, osnovao je novu stranku, nazvanu Stranka Ivana Pernara.

Dvjestotinjak članova osnivačke skupštine za predsjednika stranke izabralo je Pernara, a za potpredsjednika, također bivšeg člana Živog zida i donedavnog saborskog zastupnika Branimira Bunjca.

Uoči početka osnivačke skupštine Ivan Pernar najavio je kandidaturu na predsjedničkim izborima te se još jednom dotaknuo svoje bivše stranke.

– Mogu reći da sam ja original, da su drugi ljudi koji su preuzeli organizaciju nakon mene kopije i birači će to shvatiti i ja vjerujem da će znati tko je autentičan predstavnik ideje na kojoj je tada stranka bila stvorena, odnosno stranka koju sam ja sam osnovao i bio njen osnivač kada u njoj nije bilo niti Ivana Vilibora Sinčića niti Vladimire Palfi, a ni Tihomira Lukanića, kazao je Pernar, prenosi HRT.

– Nakon što stranka bude službeno registrirana počet ćemo s radom, osnivat ćemo ogranke. Već smo u startu i parlamentarna stranka, a sasvim sigurno imat ćemo i kandidata za predsjedničke izbore, poručio je Bunjac.

Loading..

 

Izvor: SB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*