DALILA I DEJAN SE RAZVODE?! PUKAO BRAK! NJEN ROĐAK OTKRIO SVE DETALJE IZ NJENOG I DEJANOVOG ODNOSA! MAMA BILJANA PRESREĆNA ZBOG OVE VIJESTI?!

Od samovoljnog izlaska iz rijalitija “Zadruga”, u subotu, Dalila i Dejan Dragojević se svađaju neprestano i među njima vlada velika netrpeljivost, te uveliko razgovaraju o razvodu, saznaje magazin Rijaliti.

Iako su iz rijalitija šou programa televizije “Pink” izašli da bi sprečili sramotu i da im se pred milionima gledalaca ne bio rasturio brak zbog Dalilinih emocija prema Stefanu Kariću, budući da su bili saterani u ćošak, jer su njihovi cimeri ali i gledaoci uporno iznosili dokaze o čežnji bosanske starlete prema beogradskom mladiću, ovom bračnom paru se ne piše dobro ni na slobodi.

Naime, Dejan ne može da oprosti Dalili ono što je shvatio u rijalitiju. Koliko je Dragojević bio očajan i nespreman da prihvati da je njegova žena očijukala sa mladim Karićem i non stop ga tražila pogledom, govori i činjenica da je pred bekstvo iz “Zadruge, Dejan hteo da se povredi šrafcigerom. Sve to Dragojevića i dalje proganja, pa na slobodi traži odgovore od Dalile, koju to, inače rastrojenu usled svega, nenormalno razvesni, otkriva Dalilin rođak za Rijaliti.

Loading..

– Dalila neprestano plače i nervozna je kao zver. Slabo komunicira sa prijateljima i porodicom. Retko kome se javlja na telefon, a Dejan je očajan, tako bi se najblaže moglo reći. Dejan nije glup i svojim očima je video promenu kod Dalile, a razdire ga sukob sa porodicom, pre svega sa bratom Davidom koji je opet produbljen. Razvod je izgleda neminovan – kaže Dalilin rođak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*