DRAGAN MEKTIĆ CIJEPANJEM BORAČKE KNJIŽICE RASPAMETIO PREDSJEDNIKA BORS-a: „Radi se o nenormalnom ponašanju jednog čovjeka…“

Ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić, pocijepao je svoju boračku knjižicu, dok predsjednik Boračke organizacije Republike Srpske, Milomir Savčić, poručuje da je to sramno i ponižavajuće za onoga ko je to uradio

Loading..

Na Mektićeve prozivke Savčić odgovara da se radi o nenormalnom ponašanju jednog čovjeka.

“On apsolutno ne zna da su taj dan u Nevesinju bili načelnik štaba Nevesinjske brigade i ratni komadanti i da niko nije pravio nikakav problem. Nas borce pokušavaju da uvuku u nekakvu dnevnu politiku i mi se tome odupiremo, jer ne želimo da učestvujemo u tome. Međutim, sada je sve prevršilo mjeru i mi ćemo morati odgovoriti”, rekao je Savčić za Srpskainfo.

Naglašava da se Mektić solidariše samo sa jednim pripadnikom Vojske Republike Srpske, te da će o tom pripadniku govoriti narednih dana, kada se vrati s puta i kada budu održali sjednicu predsjedništva.

“Protiv organizacije boraca vodi se kampanja s ciljem da izvršavamo nečije tuđe interese i da budemo sredstvo u političkim obračunima. To nećemo dozvoliti, ali ćemo se boriti za našu populaciju, da nam položaj bude svakog dana bolji”, rekao je Savčić.

“Ako imaju nešto konkretno, ako imaju pojedinačan primjedbe na nekoga, onda poštujem i neka to urade s argumentima. Međutim, na sraman način se obraćati čitavoj populaciji i pozivati ih na nešto nema smisla”, zaključio je on.

Izvor: slobodna-bosna.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*