HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA: Pogledajte nevjerovatan razlog zbog kojeg je ženska kineska štafeta na SP-u u Kataru trčala u pogrešnom smjeru…

Ženska kineska štafeta postala je hit na društvenim mrežama nakon nevjerojatne pogreške u finalu utrke 4 x 100 metara na Svjetskom prvenstvu u Dohi.

Loading..

Kineskinje su pogriješile u zadnjoj izmjeni jer nisu u zadanom prostoru izmijenile štafetu, a onda je nastao kaos. Kad su shvatile da nisu na vrijeme izmijenile štafetu, Kineskinje su otrčale desetak metara unazad da izmjene štafetu u legalnom prostoru.

No, onda su shvatile da se moraju vratiti na početak legalnog prostora, ali ih je to zbunilo jer više nisu znale koja djevojka mora biti ispred koje u trenutku predaje. Stale su na stazi i raspravljale što da rade pa se vratile još par metara unazad i konačno predale štafetu.

Djevojka koja ju je uzela je ponovno stala i pitala drugu što da radi, a onda joj je ova rekla da krene. Kineskinje nisu odustajale jer su željele završiti utrku kako bi se kvalificirale na Olimpijske igre. No, u cijelom tom kaosu na kraju priče nisu na dobro mjestu predale štafetu pa su diskvalificirane.

Izvor: SB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*