IMAMOVIĆ KOD HADŽIFEJZOVIĆA: “Hadžihafizbegović ima više kućnih prijatelja, nego Kim Kardashian obožavatelja” (VIDEO)

Polemika i dalje traje

 

“Emir mi nije kućni prijatelj. Ovo je put u anarhiju, mi ga plaćamo. Nisam udario ni na Danisa ni na Damira. Na njihovo iš, ja bih mogao piš. Izgurat ću ovo do kraja, pobijedit ću.

Manite me Emirove ljubavi i šuhve. Pokušava me živog sahraniti. Na silu ću odgovoriti silom. Ne treba nam pokret, trebaju promjene. Gdje je nestalo million i 50 hiljada…, pitajte Hadžihafizbegovića.

Živimo u laži. Gdje je nestao gen dobrih Bosanaca?”, sve ovo rekao je sarajevski reditelj Ahmed Imamović gostujući sinoć kod Senada Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku na Face TV-u.

Glumac i direktor Kamernog teatra 55 gostovao je prošle subote u istoj emisiji.

Polemika između Imamovića i Hadžihafizbegovića, dakle, traje i dalje.

Sve je počelo kada je Ahmed Imamović prozvao dekana Akademije scenskih umjetnosti Pjera Žalice zbog nezakonitog upošljavanja reditelja Danisa Tanovića i fotografa Damira Šagolja u ovu visokoškolsku instituciju.

Emir, omiljeni Pjerov glumac, a navodno i realni finansijer nekih njegovih projekata kada je bio na drugoj poziciji, ministra kulture i sporta Kantona Sarajevo, našao se uvrijeđen zbog Ahmedovih istupa, pa je našao za shodno i da ga oblati…

Loading..

Pogledajte kako je Imamović odgovorio Hadžihafizbegoviću…

Izvor: SB

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*