OVO JE DEFINITIVNI MOTIV UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ?! SVEKRVA NARUČILA da pjevačicu KRVNIČKI TUKU DO SMRTI na nasipu u Borči?! DA LI JE OVO RAZLOG?!

Kurir ekskluzivno saznaje da bi, prema tvrdnjama iz anonimnog pisma koje je stiglo u sud, motiv ubistva pevačice Jelene Marjanović mogla biti imovinska dobit koju je njena svekrva Zorica Marjanović želela da stekne ubistvom pevačice.

– Motiv Jelenine svekrve je imovinska dobit i dokazivanje moći nad žrtvom. Sva nasleđena imovina Jelene Marjanović bi se slila u kuću Marjanovića. Kad je Jelena postala popularna, stvorili su se uslovi da se izvuče iz pakla familije Marjanović – tvrdnje su iz misterioznog pisma koje je stiglo u sud.

Jelena se odrekla nasledstva svog oca i tako izazvala bes u kući Marjanovića, tvrdi anonimni pošiljalac i navodi da je svekrva tada ponudila biznismenu Dragoju Milinkoviću iz Priboja da za novac ubije Jelenu – saznajemo ekskluzivno.

Loading..

Podsetimo, pevačica Jelena Marjanović ubijena je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki u Borči, a za to delo optužen je njen suprug Zoran Marjanović.

Suđenje Zoranu počelo je u utorak, 5. novembra pred Višim sudom u Beogradu.

Izvor: kurir.rs

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*