Uhvatila sam sinovca kako me potajno svaku noć gleda, a onda sma mu dala da…

Moje ime je Danica, živim u jednom manjem mjestu jako blizu Banja Luke. Imam 42 godine iako jako fino izgledam i mnogi mi ne bi dali preko 30 godina. Redovno treniram i jako ispravno se hranim a po zanimanju sam profesorica matematike. Za svog supruga sam se udala prije nekih pet, bila sam zaljubljena i nije mi smetalo što je on imao brak iza sebe i sina po imenu Marko, koji ove godine puni pune 22 godine.

Jednog petka, na kraju cijele nastave, došla sam s posla i vidjela da nikog nema u kući. Pošla sam do toaleta i krenula pod tuš. Uživala sam pod tušem i osjećala se opušteno i odmorno. Primjetila sam da su vrata od kupatila otvorena a na moje veliko iznenađenje ušmekala sam Marka kako se krije iza vrata i zagleda me.

Loading..

Ostala sam u šoku kada sam odškrinula vrata njegove sobe, vidjela sam malog Marka kako masturbira. Nije baš bio blizu vrata ali se jasno vidjelo da je imao ogromnu ono među nogama. Duplo veću i deblju od očeve, to je sigurno. Sjeli smo da ručamo, stavila sam njegovu šaku na svoje grudi i od toga je sve krenulo samo svojim tokom, čisto prirodno. Ubrzo smo bili g0li.

O posljedicama ćemo misliti sutra, ne znam šta je njemu u glavi, pretpostavljam da je bio siguran, da ne želim upropastiti svoj brak, koji je bio i više nego dobar. Znam samo da bi se uništila kada bi njegov otac saznao šta smo uradili. Nadam se da neću prokockati cijeli svoj život zbog ove greške.

Izvor: cikvijesti.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*