VELIKI SKANDAL TRESE ENGLESKU: Zvijezda Manchester Cityja izbačena iz reprezentacije nakon sukoba s igračem Liverpoola…

Ofenzivac Cityja, uznemiren zbog poraza na Anfieldu, imao je što reći stoperu Redsa pred kraj utakmice, a tenzije se nisu smirile ni dan kasnije

Selektor Engleske Gareth Southgate odlučio je iz reprezentacije izbaciti Raheema Sterlinga. Zvijezda Manchester Cityja neće igrati protiv Crne Gore u četvrtak nakon sukoba sa suigračem Joem Gomezom tijekom ponedjeljka.

Za Gomeza i Sterlinga bio je to nastavak sukoba započetog u nedjelju na okršaju Liverpoola i Manchester Cityja (3:1) u derbiju Premiershipa.

Loading..

Ofenzivac Cityja, uznemiren zbog poraza na Anfieldu, imao je što reći stoperu Redsa pred kraj utakmice, a tenzije se nisu smirile ni dan kasnije.

Uoči zagrijavanja pred jučerašnji trening reprezentacije Gomez i Sterling su se porječkali pa su ih morali razdvajati šokirani suigrači. Navodno je Sterling, kako pišu engleski mediji, uhvatio za vrat Gomeza.

Rezultiralo je kaznom za Sterlinga što je potvrdio i izbornik Gareth Southgate.

“Donijeli smo odluku da ne računamo na Raheema za utakmicu protiv Crne Gore u četvrtak. Sad kad je odluka donesena uz dogovor s cijelim sastavom, važno je podržati igrače i usredotočiti se na četvrtak navečer.”

Engleskoj je u utakmicama protiv Crne Gore i Kosova potreban bod za potvrdu odlaska na Europsko prvenstvo 2020.

Izvor: slobodna-bosna.ba

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*