Veterinar je došao da nam osjemeni kravu a osjemenio je mene!

Zovem se Vesna, imam 36 godina i živim u jednom selu u Bosni sa mužem i jednom kćerkom od 16 godina.. Muž mi radi kao policajac a kada je od kuće brine se o stoki tj jednok kravi i  tri ovce te ostalim poslovima oko i u kući.. Kada on nije tu a često je na terenu ja to sve radim..

Prije 2 mjeseca je bilo vrijeme da naša krava ostane steona pa smo pozvali jedinog veterinara u našem mjestu Enesa. On je rekao da ne može taj dan dali može naredni kada se moj muž nalazi na terenu u Sarajevu.  Muž mi je rekao da ja to obavim sa njim i da mu platim 120 maraka..  Tako je i bilo muž je taj dan otišao i u Sarajevu bio 3 dana a kćer mi je bila na ekskurziji u Italiji.. Veterinar Enes (35) je došao, objasnio mi sve oko sjemenjavanja krave i zajedno smo u štali obavili taj posao..

Kada je došlo vrijeme da mu platim “ŠOK” muž mi nije ostavio niti novac niti karticu a ja kod sebe imala samo 35 maraka.. Veterinar je rekao da on račun mora naplatit jer injekcije nisu njegove ili će pozvati policiju. Bila sam sva uznemirena i od vrućine i od muke zbog muža i novca.. Na sebi sam imala haljinu do koljena i poveći dekolte koji je otkrivao moje bujne grudi..  Pokušala sam da odgodim plaćanje ali nije bilo moguće tako da sam u jednom trenutku pomislila pošto je muž kriv za sve ja ću račun platit na svoj način..

Ponudila sam veterinaru da i mene osjemeni! Pitala sam ga bi li za ostatak novca i mene jednom dobro osjemenio pošto me dugo niko nije.. Pristao je  te mi prišao okrenuo me sa leđa stavio mi ruke na leđa i zavukao mi prst u gaćice.. Odjednom sam se navlažila i uzdahnula…  Okrenuo me sa prijeda skinuo šorc iz kojeg je izletila alatka od 19 cm… cijelo vrijeme mi je držao ruke blokirane a nabijao mi alatku u usta..

Onda me je okrenuo preko bačve u štali i nabio mi ga do kraja.. Jauknula sam i uzdahula.. Počeo je sve jače i brže  a ja sam jaukala ko ždrebica.. Bilo mi je dobro, jako dobro bušio me kao niko… Potrajalo je to jedno 10 minuta a onda me okrenuo i sv..ršio mi po licu…  Bila sam sva bijela od sočnih sokova.. Dug sam otplatila a njega sam zamolila da mi pregleda i jednu bolesnu ovcu.. To je potrajalo oko pola sata i za to sam mu dala da me još jednom osjemeni na kuhinskom stolu.. Pošto imam spiralu ovaj put me je napunio do kraja..

Loading..

Mužu sam rekla da sam imala nekih para i platila račun a veterinara poslije nisam dugo vidjela… Kažu preselio se u veći grad…. Tako sam dobila nešto što dugo nisam!

Izvor: ekspresno.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*